Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, în lacrimi pe platourile de filmare. Actrița a intrat în concediu prenatal

Andreea Ibacka, în lacrimi pe platourile de filmare. Actrița a intrat în concediu prenatal
6

de Redactia Tvmania

Ziua de vineri s-a încheiat cu lacrimi de emoție pentru Andreea Ibacka, care a intrat în concediu prenatal.

Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil, motiv pentru care filmările de la serialul „Adela” s-au încheiat pentru ea, actrița fiind nevoită să intre în concediu prenatal. Chiar dacă va naște în toamnă, Andreea nu va reveni pe platourile de filmare, însă va apărea și în al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. 

Vineri, Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi imediat după ce a filmat ultima secvență pentru serialul „Adela”. Imediat cum s-au oprit camerele de filmat, colegii de pe platourile de filmare au copleșit-o cu aplauze și au suprins-o cu un superb buchet de flori:

 „A fost ultima secvență. Simt foarte multă căldură din partea colegilor și o să-mi fie foarte dor de ei. O să fiu puțin prinsă, dar cred că o să treacă repede, nu o să îmi dau seama.”, a declarat Andreea.

Andreea Ibacka a postat și un filmuleț în mediul online, realizat la scurt timp după acele momente. Prin intermediul acestei postări, soția lui Cabral a anunțat că a intrat în concediu prenatal pentru a se dedica complet familiei sale:

 „Ieri a fost o zi plină, dar și tare emoționantă. Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la @adela_paginaoficiala mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență.”, a mai scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka de două ori mămică

Cabral și Andreea Ibacka au anunțat pe 20 mai că vor deveni pentru a doua oară părinți, un bebeluș dorit de cuplu. În urmă cu 3 săptămâni, actrița a povestit în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” despre cum a aflat că o să fie din nou mamă.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată. «Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori», asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a spus în urmă cu câteva săptămâni Andreea Ibacka.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton