Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka își serbează ziua de naștere în Republica Dominicană.  Primul „cadou”: o baie în piscină, pe ploaie

Andreea Ibacka își serbează ziua de naștere în Republica Dominicană.  Primul „cadou”: o baie în piscină, pe ploaie

de Cătălina Matei,

După ce soția și cei doi copii pe care îi au împreună au ajuns și ei în Republica Domincană , Cabral are un nou motiv de bucurie. Soția lui, Andreea Ibacka, împlinește azi 37 de ani, iar primul „cadou” a fost deja primit: o bălăceală în piscină. Nu în orice condiții însă… sub stropii de ploaie!

După aproape o lună de când a ajuns în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cabral nu mai este singur. În urmă cu o săptămână, soția sa și cei doi copii au ajuns și ei pe plajele exotice.

Andreea Ibacka cu copiii în Republica Dominicană

Cei patru se distrează de minune alături de familia Adelei Popescu, mai ales că azi au un motiv special de a sărbători: Andreea Ibacka împlinește 37 de ani. Chiar dacă în Republica Dominicană vremea nu e prea prietenoasă – plouă, actrița din serialul „Adela” și-a început ziua cu o bălăceală pe cinste în piscină, alături de soțul ei. Andreea a postat pe InstaStory un cadru din care reiese clar că se distrează chiar și pe ploaie.

Andreea Ibacka și-a schimbat look-ul

Chiar înainte să plece în Republica Dominicană, unde Cabral Ibacka și Adela Popescu au început deja filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare de look. Prin urmare, și-a tuns părul și a ales să își facă un bob. Soția lui Cabral s-a întors astfel la înfățișarea pe care o avea cu ani în urmă, când juca în telenovela „Iubire și onoare”.

Fanii Andreei Ibacka au reacționat imediat ce Andreea Ibacka a postat pe Instagram imagini cu noua ei înfățișare. Mulți au fost de părere că tunsoarea bob o întinerește. Printre cei care au lăudat-o se numără și Oana Moșneagu, care i-a scris: „Îți stă bla-năăă, welcome to the club”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton