Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, mesaj plin de iubire pentru fiica ei și a lui Cabral. „Cu ea am făcut câteva greșeli în plus”

Andreea Ibacka, mesaj plin de iubire pentru fiica ei și a lui Cabral. „Cu ea am făcut câteva greșeli în plus”
5

de Roxana Mirea,

Andreea și Cabral Ibacka au doi copii împreună: pe Namiko și pe Tiago. Actrița a scris un  mesaj plin de iubire pentru fiica ei, pe Instagram, alături de patru imagini superbe cu aceasta. Andreea Ibacka a spus cât de mândră este de fetița ei. „Din lipsă de pricepere, nu de dragoste, cu ea am făcut câteva greșeli în plus”, spune soția lui Cabral.

Andreea Ibacka, mesaj emoționant pentru fiica ei

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu patru ani și jumătate. Actrița este căsătorită de câțiva ani buni de zile cu Cabral și au împreună doi copii. Prezentatorul TV mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară.

Andreea Ibacka este fascinată de fiica ei, Namiko și a scris un mesaj plin de iubire pentru cea care i-a oferit statutul de mamă, prima dată.

andreea-ibacka-mesaj-emotionant-pentru-fiica-ei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Odată cu ea s-a născut și mama Andreea. Femeia Andreea avea ceva experiență la CV, însă mama Andreea a adus pe lume primul născut. Fără instrucțiuni. Iar până nu mi-am iubit copiii, nu mă descoperisem întru totul!

Din lipsă de pricepere, nu de dragoste, cu ea am făcut câteva greșeli în plus. De fapt, tot ea îmi este profesor și oglindă de 4 ani și jumătate. Dincolo de cărți, de podcast-uri și de ce mai găsesc eu la îndemână în materie de #parenting, o ascult, o văd.

Namiko e astăzi responsabilă, motivată, deșteaptă, empatică, de ajutor, curajoasă, competitivă. Uneori prea competitivă. Alteori prea vocală. Destul de rar, dar încă ne luptăm cu o serie de tantrumuri.

Aici în galeria foto mă aplec s-o îmbrățișez, cu inima plină. Dar ați văzut asta deja. Ce nu știți e că uneori aș băga-o la mine în buzunar, dacă aș putea, din dorința de a mă însoți peste tot.

Nu e ziua ei, nu urmează nicio campanie publicitară de profil, dar mi-ar plăcea să las imaginile acestea aici, alături de o dorință clară aruncată în univers: să ne iubim la fel mult, mulți mulți ani după ce se va apleca ea să mă îmbrățișeze pe mine.

LOVE, mom!” a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton