Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gestul inedit făcut de Andreea Ibacka. A renunțat la machiaj și a postat imaginea. „Și o poză la adevăr… fără filtre, fără somn”

Gestul inedit făcut de Andreea Ibacka. A renunțat la machiaj și a postat imaginea. „Și o poză la adevăr… fără filtre, fără somn”
10

de Andra Stana,

Andreea Ibacka (36 de ani) este una dintre vedetele de la noi care postează des pe Instagram. Recent, chiar pe contul său de socializare, soția lui Cabral le-a arătat fanilor cum arată nemachiată.

Andreea Ibacka, nemachiată într-o postare online

Andreea Ibacka nu a avut nicio reținere și s-a afișat în fața fanilor de care se bucură pe rețelele de socializare fără machiaj, dar și fără niciun filtru de înfrumusețare, scrie libertatea.ro.

Andreea-Ibacka-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am intrat la baie să mă demachiez. (…) Și o poză la adevăr… Fără machiaj, fără filtre, fără editări, fără somn!”, a scris actrița în dreptul fotografiei.

Cabral, despre momentul când a cunoscut-o pe Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai iubite perechi din showbiz-ul românesc. Ei au împreună o fetiță, pe Namiko și un băiețel de numai câteva luni, pe Tiago. Invitat în emisiunea „La Măruță”, prezentatorul TV a împărtășit cu telespectatorii câteva amănunte despre ziua în care și-a cunoscut perechea.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cabral a răspuns curiozității Adelei Popescu, aceasta vrând să știe cum și-a cunoscut viitoarea soție, scrie viva.ro.

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: „Mamă, ce c*r!’. Sunt prost, de ce să mint?

Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă.

Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!’. După 14 ani, uite unde am ajuns‘, a zis Cabral.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton