Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka nu l-a simpatizat deloc pe Cabral atunci când l-a cunoscut. „Nu avea reputația cea mai bună”

Andreea Ibacka nu l-a simpatizat deloc pe Cabral atunci când l-a cunoscut. „Nu avea reputația cea mai bună”
9

de Roxana Mirea,

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt căsătoriți din anul 2011. Din iubirea lor au venit pe lume doi copii. Actrița și-a amintit de începutul relației sale cu soțul ei și spune că nu a fost dragoste la prima vedere. Pe de altă parte, Andreea Ibacka a dezvăluit de ce ea și Cabral „au fost predestinați”.

Andreea Ibacka, despre începutul relației cu Cabral

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „Inimă de țigan”. Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, faptul că lucrau foarte multe ore pe zi a contribuit la ulterioara lor poveste de iubire.

M-am cunoscut cu Cabral la „Inimă de țigan”, un proiect, într-adevăr, de succes. Noi munceam atât de mult, adică aveam 12 ore de filmare, o oră pauză de masă, trei ore pe drum. Nouă ne rămâneau foarte puține ore în care să dormim. Mă duceam și la facultate atunci”, a povestit vedeta pentru Antena Stars.

Nu doar că n-a fost dragoste la prima vedere, dar, atunci când s-au cunoscut, Andreea Ibacka nu l-a simpatizat deloc pe Cabral pentru că „nu avea reputația cea mai bună”.

Când l-am cunoscut nu ne-am simpatizat, adică eu n-am fost în primă instanță atrasă de el, pentru că nu avea reputația cea mai bună. Era și el tânăr și neliniștit! Au trecut mai multe luni în care el m-a invitat în oraș, la un ceai, să ne cunoaștem și iată că din colegi, din prieteni mă are cu ceva la mână și 15 ani mai târziu iată-ne aici”, a mai adăugat ea.

cabral-si-andreea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Ibacka crede că ea și Cabral au fost predestinați

Andreea Ibacka consideră că ea și Cabral au fost predestinați. Actrița a dezvăluit că ea a fost în aceeași clasă cu sora prezentatorului TV. În plus, aveau și foarte mulți prieteni comuni, dar și pasiuni comune.

Nu trăim foarte mult în afara locului de muncă, că dacă deja muncești 16 ore, unde să mai întâlnești alți oameni, adică e frecventă situația. Noi ne-am dat seama mai târziu, nu atunci pe loc. Noi eram predestinați, eu am fost în clasă cu sora lui, noi practic ne puteam cunoaște de foarte mulți ani în urmă, aveam foarte mulți prieteni comuni, dar și pasiuni la comun”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton