Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, o nouă vacanță în luna a opta de sarcină. În ce ipostază s-a fotografiat

Andreea Ibacka, o nouă vacanță în luna a opta de sarcină. În ce ipostază s-a fotografiat
5

de Redactia Tvmania

Cu toate că mai are puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, Andreea Ibacka se bucură din plin de vremea frumoasă și de timpul liber.

De această dată, Andreea Ibacka a atras atenția cu  fotografiile postate din vacanța pe care o petrece în compania soțului ei, Cabral. Cei doi au ales să se relaxeze în România, mai exact la Cazanele Dunării, în Mehedinți. 

Având în vedere că sarcina sa este avansată, Andreea Ibacka și Cabral au rămas în România și a împărtășit în mediul online câteva momente din excursia lor. Cei doi se bucură din plin de momentele petrecute împreună, iar actrița a impresionat prin ținutele sale lejere în care i se vede burtica.

„Ne-a scos Captain Cabral la o plimbare și o lecție de istorie…”, a împărtășit Andreea Ibacka în mediul online. 

Andreea Ibacka va naște prin cezariană al doilea copil.

„La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu, conform protv.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton