Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, primele declarații despre naștere. Când vor fi externați ea și bebelușul

Andreea Ibacka, primele declarații despre naștere. Când vor fi externați ea și bebelușul
11

de Roxana Mirea,

Andreea Ibacka a născut, marți, 5 octombrie, un băiețel perfect sănătos. Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil. Actrița din „Adela” a făcut primele declarații despre naștere și spune că atât ea, cât și bebelușul sunt foarte bine. În plus, Andreea Ibacka a dezvăluit și când va fi externată și îl va putea duce pe cel mic acasă.

Andreea Ibacka, primele declarații despre naștere

Andreea Ibacka a născut, marți, 5 octombrie, un băiețel perfect sănătos. În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut primele declarații despre naștere și a spus că ea și bebelusul sunt bine. Actrița a început prin a le mulțumi urmăritorilor ei de pe rețelele sociale pentru numerosele mesaje de bine pe care i le-au trimis. De asemenea, Andreea Ibacka este singură în maternitate, având în vedere restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus și de-abia așteaptă să ajungă acasă împreună cu bebelușul.  

Dragilor, nici nu știu cum să încep. Poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine. Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni n-a fost să fie. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe”, a povestit Andreea Ibacka pe Instagram, la Insta Story.

a1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Când vor fi externați Andreea Ibacka și bebelușul

În continuare, Andreea Ibacka a spus că recuperarea după naștere decurge mult mai bine decât atunci când a adus-o pe lume pe Namiko. Pe de altă parte, actrița a dezvăluit că ea și copilul vor fi externați mâine și sunt foarte fericiți că vor ajunge acasă.

„Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. Chiar mâine urmează să reîntregim rândurile, să ajungem acasă. De-abia aștept. Sunt atât de nerăbdătoare. La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută. Recuperarea vreau să spun. Este totul în regulă și bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Adică cu taică-său în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge.

La naștere a avut 3420 de grame și 52 de centimetri. Nota 10. Premiant. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoție și activități alături de bebe. Pe parcurs, o să vă povestesc mai multe, dar suntem foarte fericiți și foarte recunoscători și foarte norocoși. Suntem sănătoși amândoi. De-abia așteptăm să ajungem acasă”, a mai spus Andreea Ibacka.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton