Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look înainte de plecarea în Republica Dominicană. Cum arată acum soția lui Cabral

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look înainte de plecarea în Republica Dominicană. Cum arată acum soția lui Cabral
10

de Andra Stana,

Înainte să plece în Republica Dominicană, unde Cabral Ibacka și Adela Popescu au început deja filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare de look. Ce părere au fanii despre noua înfățișare a actriței.

Andreea Ibacka a decis ca în vara lui 2022 să își schimbe radical look-ul. După moda lansată de Oana Moșneagu și de Adela Popescu, actrița și-a tuns părul și a ales să își facă un bob. Soția lui Cabral s-a întors astfel la înfățișarea pe care o avea cu ani în urmă, când juca în „Iubire și onoare”.

„Eu v-am zis că-mi fac schimbare majoră de look. (…) Mulțumesc, Cris! Bine că n-ai stat la discuții, că iar mă răzgândeam. Și apoi iar mi-ar fi părut rău.”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Tot pe rețelele sociale, actrița a recunoscut că i-a luat doi ani să se hotărască să se tundă atât de scurt.

Reacția fanilor la noul look al Andreei Ibacka

Fanii Andreei Ibacka au reacționat imediat ce Andreea Ibacka a postat pe Instagram imagini cu noua ei înfățișare. Mulți au fost de părere că tunsoarea bob o întinerește. Printre cei care au lăudat-o se numără și Oana Moșneagu, care i-a scris: „Îți stă bla-năăă, welcome to the club”.

andreea ibacka schimbare de look (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De asemenea, și Monica Bârlădeanu i-a scris cuvinte de laudă soției lui Cabral. „Adoor!!!”, i-a transmis aceasta.

„Pari mai tânără!”, „Cât curaj!!! Ești foarte frumoasa și cu stylingul ăsta.”, „Tu ești frumoasa oricum!”, „Ești superbă orice ți-ai face!”, „Îți stă foarte bine!!! Tu oricum este foarte frumoasă!!!”, „Te prinde bine.”, „Sa îți fie de bine! Îmi place maxim!”, „Superbă, felicitări pentru curaj!”, „O domnișoară frumoasă!”, „Ce bine semeni cu Adela Popescu.”, „Ești o frumoasă drăguță! Ce alegere îndrăzneață!”, „ți stă foarte frumos ,chiar și tuns mai scurt, super fresh și mereu tânără, ești superba!!”, „Cât de frumos ! Abia aștept să mă tund și eu, mai am o lună.” , au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Andreea Ibacka.

„Mulțumesc frumos pentru toate mesajele voastre, sunteți foarte foarte simpatici! Vă îmbrățișez pe toți din Caraibe, am venit să îl susținem pe tăticu’ în noul proiect. (filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, n.r.)”, le-a răspuns, la rândul ei, Andreea urmăritorilor săi.

Pe Andreea Ibacka o veți putea vedea la Antena 1, în ultimul sezon din „Adela”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton