Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, ședință foto în vacanță. Însărcinată în al doilea trimestru, actrița a plecat în Grecia

Andreea Ibacka, ședință foto în vacanță. Însărcinată în al doilea trimestru, actrița a plecat în Grecia
7

de Redactia Tvmania

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni pentru a doua oară părinți peste doar câteva luni. Zilele acestea, cei doi se află în Grecia, împreună cu câțiva prieteni, iar soția prezentatorului „Ce spun românii” și-a făcut mai multe poze cu burtica ei de gravidă. Iată ce poze și-a făcut Andreea Ibacka, aflată deja în trimestrul al doilea de sarcină, pe plaja din Mikonos.

 

Andreea Ibacka a postat pe contul de socializare imagini din Grecia, unde se relaxează alături de Cabral, scrie libertatea.ro.

Andreea Ibacka, ședință foto în vacanță. Însărcinată în al doilea trimestru, actrița a plecat în Grecia (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Viitoarea mămică este activă, zilele trecute, ea fiind filmată în timp ce dansa pe plajă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka, despre „primul concediu fără Namiko”

Despre vacanța din Grecia, cei doi au povestit recent că va fi „primul concediu fără Namiko”.

Într-un interviu pentru revista Unica, Cabral a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției. Vedeta Pro TV a mărturisit că își admiră soția din multe puncte de vedere.

„Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața’, a povestit actrița din serialul „Adela’ într-un interviu pentru TV Satelit.

La rândul ei, Andreea a spus că lucrul pe care îl admiră cel mai mult la Cabral este și lucrul care stârnește uneori conflicte între ei. Prezentatorul „Ce spun românii’ muncește prea mult.

„Îmi place că e organizată. Și meticuloasă. Și nu se oprește niciodată din ce are de făcut… no matter what!’.

De curând, Andreea Ibacka și soțul ei au luat o hotărâre în ceea ce privește vacanța lor de vară. Înainte să devină din nou părinți, cei doi vor pleca în Grecia, fără fiica lor Namiko, și vor petrece o săptămână pe barcă, deși Andreei nu-i prea surâde această escapadă.

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist, își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele’, a declarat vedeta pentru sursa precizată mai sus.

Până acum, Cabral și Andreea nu au anunțat sexul viitorului bebeluș.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton