Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka și copiii se întorc în România. Anunțul trist făcut de Cabral din Republica Dominicană

Andreea Ibacka și copiii se întorc în România. Anunțul trist făcut de Cabral din Republica Dominicană
9

de Roxana Mirea,

Cabral este plecat în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV. Ei bine, acesta s-a bucurat de compania soția lui, Andreea Ibacka, și a celor doi copii ai lor: Namiko și Tiago. Totuși, acum Cabral se simte singur pentru că familia lui s-a întors în România.

Cabral a rămas singur în Republica Dominicană

Cabral le-a spus fanilor lui de pe Facebook că a rămas singur în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune pe care o prezintă alături de Adela Popescu. După ce au făcut față cu brio uraganului Fiona, Andreea Ibacka i-a luat pe cei doi copii ai ei și ai lui Cabral și a plecat spre România.

„Mi-a plecat familia spre casă.

Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei.

Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris Cabral pe Facebook.

Cabral-a-ramas-singur-in-Republica-Dominicana-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum arată o zi obișnuită de filmare pentru Cabral

Din 4 septembrie, Cabral și Adela Popescu invită telespectatorii să urmărească cel de-al doilea sezon al emsiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la Pro TV. Recent, Cabral ne-a dezvăluit într-un interviu recent cum arată o zi de filmare pentru el.

„Trezire, ședință de producție, prima probă cu concurenții. Masa de prânz, ședință de producție, a doua probă a zilei, tot cu concurenții, apoi relocare rapidă în locația noastră și tragem intro-urile. Rapid masa de seară, apoi ședință de conținut pentru a doua zi… duș și nani.

Știu că pare alergătură mare, dar cam asta ne este meseria, suntem obișnuiți cu genul ăsta de program. Dar mai sunt și ore libere uneori, poate nimerim și câte o zi liberă la un moment dat…”, ne-a spus Cabral.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton