Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea a spus ce îi cere mereu fiul ei, David. „Nu știu de unde are treaba asta. Cred că de pe la scoală

Andreea Mantea a spus ce îi cere mereu fiul ei, David. „Nu știu de unde are treaba asta. Cred că de pe la scoală
7

de Roxana Mirea,

Andreea Mantea este o mamă exigentă, dar și foarte iubitoare. David, care acum este în clasa a III-a, vrea mereu să audă de la mama lui că este mândră de el. Totuși, vedeta de la Kanal D își dorește ca fiul ei să devină un om de ispravă, așa că nu îl copleșește cu recompense.

Andreea Mantea este o mamă exigentă

Andreea Mantea are o relație specială cu fiul ei, David. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a spus că este mândră de fiul ei, însă nu dorește să îl copleșească cu laudele. Totuși, David nu ezită s-o întrebe, de fiecare dată, dacă este mândră de el.

Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocată. Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu dacă sunt mândră de el. Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine”, a spus Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Andreea-Mantea-este-o-mama-exigenta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ca orice copil, David mai face și trăznăi. Ultima dată, acesta și-a pictat tot corpul cu pixul. Pe de altă parte, el este un copil cuminte la școală, iar Andreea Mantea nu a fost sunată niciodată de învățătoare.

„Eu îl înțeleg că e copil, eu stiu că el știe că e greșit. La scoală face chestii prostești, doar se alinta, nu am fost niciodată sunata că a făcut ceva grav”, a mai spus Andreea Mantea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton