Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Mantea are un nou iubit

Andreea Mantea are un nou iubit

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea s-a săturat de toate articolele care au apărut în presă în urma despărţirii ei definitive de Ştefan Stan şi a vrut să lămurească lucrurile.

“Ei bine, pentru informaţia voastră, eu am luat o hotărâre. Şi anume să dau în judecată toate publicaţiile în care apar articole scrise de aceste “jurnaliste” penibile! Şi credeţi-mă, că nu mă las până nu voi demonstra cât sunteţi de josnici şi mincinosi.

Deci, mincinoşilor, nu, nu plâng după Ştefan Stan, nu îl implor să se întoarcă la mine şi nu îl urmăresc prin oraş sau pe la prieteni! Ne-am despărţit de comun acord pentru că priorităţile noastre erau total diferite.

Îmi văd de viaţa mea, ca un om normal şi de noua relaţie pe care o am. Acum puteţi face un articol adevărat, pentru că este direct de la sursă”, a scris ea pe contul ei oficial de Facebook.

Vedeta Kanal D va intra în vacanţă vineri, 19 iulie. Ultima ediţie, din acest sezon, a emisiunii “Wow Biz”, pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu, va fi difuzată cu o zi înainte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton