Homepage  / Știri / Televiziune

Andreea Mantea, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „De ce nu ai făcut plângere la poliție când ai fost bătută?”

Andreea Mantea, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „De ce nu ai făcut plângere la poliție când ai fost bătută?”
9

de Andra Stana,

Duminică, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, Andreea Mantea este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Andreea Mantea, următorul invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea este pregătită să se dezvăluie în fața publicului, într-o ediție cu totul specială a emisiunii.  Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes.

În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei.

Andreea-Mantea-40-de-intrebari-cu-Denise-RifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În 2006, Andreea Mantea a fost protagonista unui pictorial nud în revista Playboy. Astăzi, la 15 ani de atunci, vedeta vorbește deschis, în emisiunea lui Denise Rifai, despre sentimentul de rușine pe care l-a simțit tatăl ei atunci când revista a apărut pe piață.

Vedeta de televiziune mai mărturisește că și-a dat seama că este celebră atunci când un om în vârstă i-a spus: „Acum că v-am văzut, pot să mor!”.

Andreea-Mantea-invitata-la-„40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune

În promo-ul postat de Andreea Mantea pe contul său de Instagram, pot fi auzite câteva dintre întrebările la care va răspunde vedeta în ediția din 26 decembrie a emisiunii lui Denise Rifai. Astfel, printre topicurile aduse în discuție se numără banii câștigați din televiziune și relația complicată cu fostul ei iubit și tatăl lui David, luptătorul Cristi Mitrea.

“Am câștigat, foarte mulți. (bani, n.red.) Însă, nu am știut să îi prețuiesc. (…)

Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg. (despre momentul în care Cristi Mitrea a bătut-o, n.red.)”, a dezvăluit Andreea Mantea în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ce întrebări îi va adresa Denise Rifai Andreei Mantea

„Când ai simțit că ești celebră”, „Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”, „Câți bani ai câștigat din televiziune?”, „Cât de repede te îndrăgostești?”, „De ce nu ai făcut plângere la poliție când ai fost bătută?”, „Te-ai lecuit de băieții răi?”, „Crezi în blesteme?”, „Merită să îți expui viața privată?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Mantea în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22.00, la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton