Homepage  / Articole

Andreea Mantea și Cove reîncep „Nuntă cu surprize”

Andreea Mantea și Cove reîncep „Nuntă cu surprize”

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea și Gabriel Coveșeanu reiau, începând de sâmbătă, 4 februarie, „lupta” pentru a-și adjudeca titlul de cea mai frumoasă nuntă. Cele două vedete își reiau astfel vizitele pline de peripeții la cele mai spectaculoase nunți din țară, în căutare de obiceiuri interesante.

Andreea Mantea a ajuns cu greu la Șimleul Silvaniei, locul unde a avut loc nunta pe care o veți putea urmări în prima ediție. După câteva ore de condus, Andreea s-a pomenit în mijlocul pustietății și a realizat că GPS-ul i-a indicat o rută greșită.

„Am trecut prin momente de tensiune maximă pentru că am vrut să ajung mai repede la Șimleul Silvaniei și am intrat pe o scurtătura pe care mi-o indica GPS-ul. Am constatat că drumul era greșit și am ajuns la un moment dat în câmp, fără niciun fel de rută care să mă scoată din pustietate. Două ore și jumătate am pierdut încercând să găsesc traseul cel bun, iar într-un final, când am reușit să ies din încurcătură, a început o ninsoare cu fulgi mari care mi-a îngreunat și mai mult sosirea la destinație.

Nunta Marcelei cu Ciprian a fost primul eveniment pe o ninsoare abundentă la care am participat; mi-am dat seama că nimic nu contează când doi oameni se iubesc, nici măcar gerul de afară”, a declarat Andreea Mantea.

În prima ediție a acestui sezon, Cove ajunge în Roșiorii de Vede pentru a participa la nunta Amonei cu Alin, fiu de preot.

„Vă invit să urmăriți un nou sezon al emisiunii , veți avea parte de tot felul de întâmplări amuzante și veți fi martorii unor obiceiuri autentice. Nunta Amonei și a lui Alin vă va impresiona cu siguranță “, a spus Cove.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton