Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au împăcat? Cei doi au luat masa împreună, în oraş

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au împăcat? Cei doi au luat masa împreună, în oraş

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au ieşit împreună, în oraş. Relaţia dintre cei doi se pare că este din ce în ce mai bună. Iată cui se datorează totul!

 Andreea Mantea s-a întors de urgenţă în România

Vedeta a revenit pe plai românesc alături de fiul ei. Le era dor de casă, dar vedeta avea şi o problemă care nu mai suporta amânare.
 

„Mi-e greu să vorbesc, am o problemă cu o măsea. Am zis că tot o să vin să-mi repar dantura, să-mi salvez măseaua. Am venit, dar am venit prea târziu. Domnul doctor mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant.. Sau nu. Mi-a făcut anestezie, am făcut calmante, m-a durut de am zis că mor”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii Teo Show.

 Împreună cu fiul ei, prezentatoarea s-a bucurat de câteva zile libere. Se pare că în acest timp, ea și Cristi, tatăl copilului său, au fost văzuți împreună la un restaurant cu specific românesc, ceea ce a dat imediat naștere interpretărilor.

Cei doi au o relaţie foarte bună acum de dragul lui David. Datorită lui au lăsat certurile deoparte, cine ştie, poate chiar se împacă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton