Homepage  / Articole

Andreea Mantea şi Ştefan Stan îşi spun of-ul la TV

Andreea Mantea şi Ştefan Stan îşi spun of-ul la TV

de Redactia Tvmania

Joi seara, posturile Kanal D şi Acasă s-au întrecut în… lacrimi. În emisiunea “Cancan TV” de la Acasă a fost invitat Ştefan Stan, care a început să plângă în timp ce povestea de ce s-a despărţit de Andreea Mantea, după numai două luni de relaţie, iar la “Wow Biz”, de la Kanal D, Andreea Mantea îi povestea colegului de platou cât de drag îi este în continuare Ştefan, dar că nu vrea să accepte invitaţia pe care câştigătorul de la “Vocea României” i-a făcut-o la postul concurent: “Andreea, te aştept acasă!”.

Cântăreţul a mărturisit că încă o iubeşte pe Andreea şi că şi-ar dori să se împace, însă departe de ochii presei.

“Toată relaţia asta a fost extraordinară şi mi-e greu să vorbesc la trecut despre ea. A fost frumos până au intervenit camerele de luat vederi. Era o supraexpunere media pe acest subiect”, a zis el.

“Dragă Andreea, această relaţie va dura cât o vrea Dumnezeu. Nu suntem în măsură să oprim sentimentele şi să stii că de fiecare când ţi-am spus că te iubesc a fost cu toată sinceritatea. Îmi pare rău că mă vezi că plâng, dar este al dracului de greu să mă opresc. Relatia noastră nu trebuie să mai apară la TV, trebuie să fim eu, tu şi relaţia noastră. Te aştept acasă. Ştii că ai să vii!”, i-a transmis Ştefan fostei iubite.

Andreea a fost însă un pic mai reticentă şi a zis că aşteaptă ca el să o caute:

“Ştii unde sunt. Ştefan, te aştept acasă. Acasă la mine”.

Prezentatoarea a zis şi ea că încă îl mai iubeşte, deci premizele unei împăcări există:

“Este un om frumos, curat. El m-a aşteptat pe mine 35 de ani, eu pe el, 26. Îl iubesc de mor, sunt sigură. Sunt atât de călită, nu e prima oară când am fost dezamăgită, de data asta am fost şi umilită. Este prea mult să îmi transmiţi un mesaj la TV. Suntem doi proşti, doi penibili, am luat-o razna de la prea multă iubire”, a zis ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton