Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin, adevărul despre relația sa cu Andreea Esca. „Ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația”. Ce a spus despre Teo

Andreea Marin, adevărul despre relația sa cu Andreea Esca. „Ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația”. Ce a spus despre Teo

de Andra Stana,

Andreea Marin a fost mereu atentă la afirmațiile pe care le face în spațiul public. Cu atât mai mult cu cât era vorba despre persoane din media, colege de breaslă ale fostei Zâne a surprizelor. Prezentatoarea a vorbit recent despre Andreea Esca și Teo Trandafir, pe care le-a caracterizat într-un mod surprinzător.

Prezentatoarea TV a participat, de curând, la un eveniment organizat de Andreea Esca. Aici, Andreea Marin a făcut o serie de mărturisiri despre relația sa cu prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Andreea Marin a debutat pe micile ecrane ca prezentatoare de știri la postul privat SOTI, scrie click.ro. Ulterior, a ales să urmeze o carieră în divertisment sub îndrumarea lui Lazarov. Între timp, numele Andreei Esca devenea sinonim cu știrile de la PRO TV. Așadar, este interesant să aflăm ce părere și-a format «Zâna Surprizelor» despre celebra prezentatoare de știri.

Potrivit unui interviu acordat de Andreea Marin celor de la cancan.ro, se pare că nu este niciun pic de invidie între cele două dive. Mai mult, Andreea Marin îi poartă Andreei Esca un respect profund.

«Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei. Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!», a afirmat Andreea Marin pentru CanCan

Andreea Marin, despre Teo: „Frumoasă cap-coadă”

În altă ordine de idei, Andreea Marin a avut câteva cuvinte de spus și în ceea ce o privește pe Teo Trandafir. Marin a dezvăluit că a admirat-o mereu pe colega ei de breaslă, și nu numai din punct de vedere profesional.

«Teo este o femeie frumoasă cap-coadă. Și asta nu ține de numărul de kilograme pe care le avea odinioară, azi e o altă situație, cum știm bine! Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo! Și n-are nicio importanță, pentru mine, cel puțin, detaliul câte kilograme ai, ce înălțime și așa mai departe!», a adăugat Zâna Surprizelor despre Teo Trandafir. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton