Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin are un nou iubit?

Andreea Marin are un nou iubit?

de Redactia Tvmania

La aproape o jumătate de an de la divorţul intens mediatizat de Ştefan Bănică, Andreea Marin (38 de ani) ar avea un nou iubit: un un specialist fizioterapeut si osteopat de origine turcă de la spitalul Acibadem din Istanbul, potrivit Agenţiei de presă Mondenă.

Conform surselor citate de adpm.ro,  vedeta a fost văzută în compania specialistului fizioterapeut şi osteopat Tuncay Ozturk. Aceleaşi surse susţin că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă relaţie profesională.

Andreea Marin nu a vrut să comenteze pe seama vieţii ei personale, spunând doar că “e firesc ca la un moment dat viaţa să meargă mai departe, atât pentru mine, cât şi pentru tatăl copilului meu. Însă nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viaţa mea intimă, dacă se întâmplă! E dreptul meu să fiu un om discret.”

Tuncay Ozturk este absolvent al Facultăţii de Medicină din Istanbul,  iar în prezent îşi desfăşoară activitatea la spitalul Acibadem din Istanbul, lucrând în mod curent cu sportivi de performanţă din întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton