Homepage  / Știri

Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu, împreună pentru un scop nobil

Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu, împreună pentru un scop nobil

de Redactia Tvmania

Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu şi-au unit forţele şi vor să vină în sprijinul mamelor care îşi cresc singure copiii, atât din România, cât şi din străinătate. În acest sens, cunoscuta actriţă a fost numită Ambasador al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa.

“Alexandra Dinu a trecut prin experienţa creşterii unui copil prin propriile forţe şi a ajuns acum în ipostaza de a întinde o mână de ajutor femeilor care se află într-o mare cumpănă a vieţii. O consider persoana potrivită pentru a-i preda ştafeta faptelor bune într-o campanie care se adresează nu doar mamelor de la noi de acasă, ci şi celor din diaspora”, a declaratAndreea Marin.

Alexandra Dinu a fost onorată de propunerea vedetei TV, declarând: “Mi-am dorit de mult timp să mă implic în proiecte umanitare şi sociale. O admir pe Andreea  de la începutul carierei sale. O consider un model de urmat. Am fost realmente încântată atunci când mi-a propus să fiu parte a campaniei fundaţiei sale. În Italia sunt foarte multe familii de români care au nevoie de ajutor, femei divorţate, despărţie de parteneri, multe rămase pe drumuri cu copiii lor, care nu îşi cunosc drepturile şi nu au un umăr de sprijin. Aici vor interveni specialiştii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi noi, ca şi portavoce a activităţii ei”.

Andreea Marin şi Alexandra Dinu vor începe în curând primele demersuri pentru extinderea activităţii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa în Italia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton