Homepage  / Articole

Andreea Marin Bănică moderează un nou teledon

Andreea Marin Bănică moderează un nou teledon

de Redactia Tvmania

Kanal D și AVON România organizează pe 3 noiembrie, începând cu ora 21.00, emisiunea teledon ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii de fonduri necesare pentru mamografii oferite gratuit femeilor din România.

Emisiunea teledon va fi transmisă live din platourile Kanal D şi va fi moderată de Andreea Marin Bănică, Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor. În platou se vor afla vedete KANAL D, dar si personalitati publice din afara statiei, care susţin cauza donaţiei.

Donatiile vor putea fi realizate până la data de 18 noiembrie 2012 (inclusiv), in retelele Orange, Vodafone şi Cosmote, trimiţând un SMS la numărul de telefon 8835. Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus.

„Ne pasă de sănătatea femeilor din viața noastră, fie că sunt mame, surori, vecine, prietene. Peste 98% din cazurile de cancer la sân sunt vindecabile, dacă sunt depistate în faza incipientă a bolii. O mamografie făcută la timp poate salva o viață ”, a declarat Andreea Marin Bănică.

În total, 6000 de femei înscrise în Program vor putea beneficia de mamografii gratuite în centrele naţionale ale Reţelei Private de Sănătate, Regina Maria, până la sfârşitul anului 2012. Femeile care doresc sa isi faca mamografia se pot înregistra în Program prin completarea formularului online de înscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro.

În cadrul teledonului Kanal D „O mamografie, o viață salvată”, telespectatorii vor afla detalii despre cancerul la sân și vor fi puși la curent cu metodele de tratament.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton