Homepage  / Articole

FOTO:Andreea Marin Bănică va conduce un orfelinat

FOTO:Andreea Marin Bănică va conduce un orfelinat

de Redactia Tvmania

MediaPro a dat startul filmărilor celei mai noi comedii de Crăciun, „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”. Producţia este a doua parte din trilogia care a început cu  „Ho Ho Ho” şi îi are ca protagonişti pe Dragoş Bucur, Andreea Marin Bănică şi Gheorghe Visu.

Cel care își pune barba albă de data aceasta este Dragoș Bucur:

„Este pentru prima oară cand îl joc pe Moș Crăciun și abia aștept să văd reacția Sofiei (n.r., fiica actorului) când mă va vedea! De altfel cred că este primul film în care joc și pe care îl va vedea și ea”.

Vlad, personajul său, este un polițist care în timpul liber se deghizează în Moș Crăciun pentru diferite cauze nobile. Așa ajunge și la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a cărei viață se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viață mai bună.

Rolul feminin negativ va fi jucat de Andreea Marin Bănică, pe care producătorii o descriu ca fiind total opusă personajului pe care îl va interpreta.

„A juca într-un film nu era o experiență aflată pe lista mea de priorități. Nu sunt actriță și sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinanta propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine si voi face tot posibilul să învăț. Sunt onorată să pot învăța de la actorii pe care îi admir aflați în distribuția filmului și veți avea o surpriză: nu voi fi ușor de recunoscut”, a declarat Andreea Marin Bănică.

Filmările vor dura până la începutul lunii decembrie și vor avea loc în diferite locuri din București și împrejurimi. Data de lansare a filmului va fi în preajma Crăciunului 2012.

[imagebrowser id=410]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton