Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin îşi prezintă casa „La Măruţă”

Andreea Marin îşi prezintă casa "La Măruţă"

de Redactia Tvmania

Andreea Marin îşi va prezenta casa în ediţia de astăzi a emisiunii "La Măruţă", difuzată de la ora 17.30, la Pro TV.

În prima ediţie a emisiunii „La Măruţă”, care a fost difuzată luni, telespectatorii Pro TV au fost invitaţi la un show special. Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au venit pe Happylica lui Măruţă pentru a face dezvăluiri despre nunta lor, care va avea loc pe 29 septembrie. Cei doi au vorbit despre locul unde au decis să se căsătorească, despre verighetele pe care le-au ales, dar şi despre invitaţiile de nuntă.

Tot în prima ediţie „La Măruţă” celebrii acrobaţi de la Cirque du Soleil au oferit un spectacol uluitor.

Şi trupa Vama a fost alături de Măruţă în prima ediţie din sezon, în vreme ce Nea Mărin, spaima vedetelor la „Serviţi, vă rog!”, a fost răzbunat din plin printr-o farsă de zile mari.

Pe de altă parte, în ediţia de marţi, telespectatorii Pro TV vor vedea în exclusivitate „La Măruţă” imagini de la „petrecerea turtei”, organizată pentru Maria, fiica Ralucăi şi a lui Pepe.

Totodată, vedetele vin miercuri „La Măruţă” să arate cât de talentate sunt.

Are Andreea Marin talent de designer?

Prezentatorul de la Pro TV reia şi în acest sezon rubrica prin care vedetele arată că ar putea face faţă cu brio unui show de talente. După ce a mărturisit echipei „La Măruţă” că este pasionată şi că are talent la decoraţiunile interioare, Andreea Marin este „special guest” în juriul „Vedetele au talent” şi îşi prezintă „La Măruţă” casa.

În ce stil a ales vedeta să îşi decoreze căminul, cum arată interiorul casei sale şi care sunt obiectele de suflet, veţi vedea astăzi, de la 17.30, „La Măruţă”.

În aceeaşi emisiune, Nico, Rona Hartner şi Cabral îşi vor etala şi ei talente ascunse, pe care nimeni nu le bănuia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton