Homepage  / Articole

Andreea Marin: „Nu vreau şi nu îmi permit să plâng”

Andreea Marin: "Nu vreau şi nu îmi permit să plâng"

de Redactia Tvmania

Andreea Marin a acceptat să vorbească despre prezentul complicat al vieţii ei şi despre cât de important e să înveţi din propriile greşeli. Interviul realizat de Christian Stan pentru emisiunea "D Paparazzi" (Kanal D) va fi difuzat diseară, de la ora 23.30.

„Întotdeauna e bine să te uiţi în oglindă şi să te întrebi: ce am greşit eu şi cum aş putea repara? Nu poţi schimba ceea ce nu depinde de tine, dar poţi corecta propriile greşeli. E cel mai uşor să vorbeşti despre partenerul de viaţă şi să spui: am eşuat într-o relaţie şi celălalt are toată vina”, a declarat Andreea Marin.

Ea a mai explicat că preferă să privească înapoi cu”respect pentru ce am construit împreună” (alături de Ştefan Bănică, n.r.).

Vedeta a recunoscut că se confruntă, ca orice om, cu momente de vulnerabilitate, pe care încearcă să le gestioneze cât mai bine.

„Aş schimba poate momentele mele de slăbiciune. Sunt om, am şi eu vulnerabilităţile mele. Momentele în care n-am avut poate destulă răbdare, poate n-am făcut mereu lucrurile destul de bine. Dar totul face parte din viaţă”, a spus Andreea Marin.

În ciuda schimbărilor din plan personal, vedeta se ocupă în continuare de proiectele profesionale. „Nu am timp de stat, nu îmi permit să plâng, nici nu vreau să o fac. Am multe de construit şi vreau să fiu o mamă cât mai bună pentru copilul meu”, a spus ea.

Cine i-a fost aproape Andreei Marin în această perioadă, cu cine s-a sfătuit şi cum ia hotărârile decisive în viaţă aflaţi diseară începând cu ora 23.30, într-o ediţie specială a emisiunii “D Paparazzi”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton