Homepage  / Televiziune

Andreea Marin nu mai are emisiune la TVR2 toamna aceasta. Care este explicația

Andreea Marin nu mai are emisiune la TVR2 toamna aceasta. Care este explicația
5

de Vasilica Rogozanu,

Postul TVR 2 a anunțat recent trecerea la grila de toamnă, dar „Nu există nu se poate!”, emisiunea pe care Andreea Marin o făcea zilnic, de la ora 18.00, nu se mai regăsește toamna asta în oferta televiziunii publice.

Andreea Marin ne-a dezvăluit că în această toamnă are „un proiect mare, plus noul proiect pe care îl punem pe picioare acum, Creative Hub Voice&Visibility”.

Acestea două împreună, plus alte lucruri adiacente pe care le mai face nu îi mai permit vedetei să facă în paralel și emisiunea de televiziune în acest sezon, lucru pe care Andreea îl știa încă de când Creative Hub era în construcție.

„Proiectul TV a fost gândit încă de la început pentru un sezon, maxim două. Nu excludem reluarea lui, însă numai după ce punem la punct noile proiecte mari pe care le avem în prezent”. 

Emisiunea „Nu există nu se poate!” a fost lansată la TVR 2 în octombrie anul trecut, având două sezoane până acum.

„Emisiunea este creația mea, e un format elegant, înțelept, extrem de interesant prin pildele invitaților, oameni de valoare, iar titlul ales este crezul meu în viață.

După aceste vorbe ale tatălui meu m-am ghidat pe întregul meu drum până astăzi. Emisiunea într-adevăr mă surprinde prin incredibilele experiențe și lecții de viață mărturisite de invitații mei.

Întotdeauna așteptările mele sunt depășite de ei. Se deschid în fața mea și mă bucur, ajungem să vorbim cu profunzime despre eșec, ridicare, forța de a depăși impasul și de a ne reconstrui, nu doar despre ceea ce e frumos și lin în viață.

De aceea, interviurile sunt o inspirație pentru privitori”, spunea Andreea Marin primăvara aceasta, la debutul sezonului 2.  

Andreea-Marin-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton