Homepage  / Știri

Andreea Marin nu va mai reveni la TVR cu “Preţuieşte viaţa”

Andreea Marin nu va mai reveni la TVR cu “Preţuieşte viaţa”

de Redactia Tvmania

Vedeta TV a renunţat la noua colaborare cu postul care a consacrat-o, deşi emisiunea “Preţuieşte viaţa” ar fi trebuit să revină în grila TVR 1 de la începutul lunii martie, relatează Agenţia de Presă Mondenă.

Conform contractului încheiat în vara trecută, fosta gazdă de la “Surprize, surprize” ar fi trebuit să realizeze două sezoane de “Preţuieşte viaţa”, însă Marin s-a hotărât să rupă colaborarea.

“Nu este o decizie uşoară, mai ales că am o istorie pe care o cunoaşte toată lumea în TVR. Am făcut multe lucruri frumoase în Televiziunea Publică în 20 de ani de când lucrez în acest domeniu. S-a întâmplat însă o situaţie care m-a facut să mă simt revoltată în interiorul meu faţă de modul incorect în care se poate desfăşura o colaborare în zilele noastre”, a explicat vedeta.

“Una dintre colegele mele (nu vreau să dau nume pentru că vreau sa-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusă masă de urgenţă la spital şi a intrat direct în operaţie din pricina unor formaţiuni tumorale.

Cert este că operaţia a fost drastică şi situaţia deloc plăcută în momentul în care, la externare, când am vorbit cu ea să-i aflu starea de sănătate, m-a întrebat, cu timiditate, dacă ştiu cumva când o sa fie posibil să-şi primească banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut”, a adăugat Andreea.

“Are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul şi pentru a se putea pune pe picioare. Această situaţie este pur şi simplu revoltătoare; fata despre care vorbesc abia a împlinit vârsta de 30 de ani”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton