Homepage  / Știri

Andreea Marin se destăinuie la “Doamne de poveste”

Andreea Marin se destăinuie la “Doamne de poveste”

de Redactia Tvmania

Invitata Oliviei Steer în ediţia de duminică, 23 octombrie, a emisiunii “Doamne de poveste” de la Acasă este fosta “zână a surprizelor”, Andreea Marin.

 

Vedeta TV va dezvălui amănunte despre copilăria sa şi evenimentul care a marcat-o pe viaţă, moartea mamei sale: “Mama s-a stins în braţele mele până la spital după un accident cu toată familia. Am învăţat că totul se poate dărâma într-o singură clipa. Că nu suntem Dumnezeu, suntem oameni”, a declarat Andreea.

 

Andreea va vorbi despre obstacolele pe care le-a trecut de-a lungul vieţii, despre procesele în care a fost implicată cu diferite tabloide şi, evident, despre relaţia cu soţul ei, Ştefan Bănică: “Pe Ştefan îl ştiam de mult. L-am avut de multe ori invitat şi în emisiuni.

Dar ce s-a întâmplat între noi a fost mult mai târziu. Fiecare dintre noi trecuse prin alte relaţii. Eu am fost căsătorită şi apoi am avut relaţiile mele, el la fel, a avut căsătoria lui şi relaţiile lui şi iubirea poate a venit din partea a doi oameni maturi. Încă de la început căsătoria noastră a fost privită cu mult scepticism şi au existat multe persoane care ne-au prezis finalul”, a zis Andreea Marin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton