Homepage  / Știri

Ce-au declarat aseară soţii Bănică la „Sinteza zilei”

Ce-au declarat aseară soţii Bănică la "Sinteza zilei"

de Redactia Tvmania

Cuplul Andreea Marin - Ștefan Bănică a acordat aseară primul interviu împreună, în exclusivitate pentru emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

Cei doi au ținut să explice că au o relație tensionată cu presa de scandal tocmai pentru că au ales încă de la începutul relației lor să își păstreze viața de familie departe de ochii lumii, scrie antena3.ro.

Andreea Marin a punctat  că oamenii de bun simț nu vor să intre mai mult decât e cazul în viața privată a cuiva.

„Nu avem nimic împotriva celor care fac acest lucru, dar e alegerea noastră și trebuie să ții cont de ea. Suntem doi oameni maturi care știm ce vrem, care ne-am luat fără acordul presei mondene. E mai sănătos pentru familia noastră”, a fost declarația familiei Marin-Bănică.

Andreea Marin a declarat că a fost deschisă față de presă mai mulți ani, dar a încetat să mai comunice în momentul în care declarațiile i-au fost scoase din context. La rândul său, Ștefan Bănică a spus că acceptă cu mare plăcere să dea interviuri, mai ales atunci când are ceva de învățat de la omul din fața lui.

Cei doi au explicat însă că, în momentul în care presa îţi invadează intimitatea şi difuzează declaraţiile tale doar parţial, acest lucru nu se mai numeşte libertate de exprimare, ci dezinformare publică.

Astfel, s-au plâns cei doi în studioul lui Mihai Gâdea, Andreea Marin a fost promovată mult timp ca fiind „o femeie falsă”, iar Ştefan Bănică un „afemeiat” şi un „bărbat zgârcit”. „Ea este o femeie falsă, iar el un afemeiat şi un zgârcit.  Şi totul este de vânzare. Asta e ideea”, au spus revoltate cele două vedete.

Declaraţiile soţilor Andreea Marin şi Ştefan Bănică vin într-o perioadă în care cei doi ţin prima pagină a presei tabloide, despre Bănică scriindu-se că ar fi implicat într-o presupusă aventură extraconjugală cu Lavinia (ex-Spicy).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton