Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin surprinsă în compania lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck! Unde se aflau vedetele

Andreea Marin surprinsă în compania lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck! Unde se aflau vedetele

de Redactia Tvmania

Bombă în showbizul românesc! Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au fost surprinși în compania celebrelor vedete de la Hollywood, Jennifer Lopez și Ben Affleck! Se pare că cele două perechi se află în vacanță, iar întâlnirea lor a fost neașteptată! 

Toată lumea se află de două luni cu ochii pe Jennifer Lopez și Ben Affleck, care s-au împăcat la aproape două decenii de la despărțire. Cei doi se afișează în public des și nu se ascund absolut deloc de ochii lumii. După o escapadă romantică în Saint Tropez, acolo unde au sărbătorit ziua de naștere a lui Jennifer Lopez, cei doi se bucură în continuare de vacanță, de această dată în însoritul Capri.
 

Apariția lor pe străzile din Italia au șocat fanii și le-au adus acestora zâmbetul pe buze. Ben și Jennifer se relaxează la shopping și se țin de mână zâmbitori, la fel ca în tinerețe. 

O apariție neașteptată în apropierea lor au fost însă Andreea Marin și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, cu care prezentatoarea a dezvăluit că și-ar mai dori un copil. Cei doi au fost surprinși de paparazzi care le urmăreau pe celebrele vedete de la Hollywood chiar în spatele acestora, semn că au plecat la rândul lor într-o vacanță romantică. 

Andreea Marin purta o pălărie de vară și ochelari de soare și a părut extrem de fericită să le vadă pe cele două vedete internaționale. Până în prezent, Andreea Marin nu a oferit nicio declarație pe marginea acestui subiect. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton