Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum știe Andreea Marin că mama ei o protejează pe Violeta. A explicat totul la tv

Cum știe Andreea Marin că mama ei o protejează pe Violeta. A explicat totul la tv
4

de Andra Stana,

Andreea Marin a fost invitata lui Denise Rifai, marți seară, la Kanal D. Acolo, Marin a făcut confesiuni sfâșietoare despre moartea mamei sale. Vedeta de 47 de ani avea doar 9 ani când și-a pierdut mama într-un cumplit accident de mașină. Fosta prezentatoare „Surprize, surprize” a povestit și cum și-a dat seama că mama ei îi protejează fiica, pe Violeta. „M-am supărat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei”, a povestit Andreea Marin, cu ochii în lacrimi, la Kanal D.

Revolta copilei care și-a pierdut mama într-un mod tragic a durat însă doar doi ani.

„După doi ani am avut un alt moment greu, nu de aceeași amploare, și am zis fără să-mi dau seama: Doamne ajută! Și Dumnezeu atât a așteptat și m-a ajutat”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea-Marin-imagini-din-ultima-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Am primit semne de la mama”

Ani de zile după ce și-a pierdut mama, Andreea Marin a primit semne de la aceasta, scrie click.ro.

„Sunt foarte multe semne. O să spun doar unul. Fetița mea era mică, la primii pași copiii își sperie părinții. Ca mamă eram speriată ca fetița să nu cadă pe scări. Ajunsesem să visez noaptea. Într-o noapte însă totul s-a terminat. Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine.

Mama era la capătul de jos al scărilor și mi-a spus: stai liniștită, nu se întâmplă nimic atâta timp cât sunt eu aici. Atunci am știut că fetița mea e în siguranță, pentru că avea un înger păzitor! Și nu s-a întâmplat nimic”, a mai povestit Andreea Marin.

Apoi, pentru a depăși tragedia trăită în copilărie, Andreea Marin a apelat la ajutorul psihologului.

„Am avut un terapeut care m-a ajutat să-mi recapăt copilăria furată”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton