Homepage  / Ultimul număr

Andreea Raicu a intrat în jocul colegilor pentru filmările spoturilor de vară Prima TV

Andreea Raicu a intrat în jocul colegilor pentru filmările spoturilor de vară Prima TV

de Redactia Tvmania

Andreea Raicu apare, alături de alte frumuseţi de la Prima, în clipurile de vară la care vom privi cu jind pe tot parcursul sezonului estival. Vedetele s-au bălăcit în piscină pentru a scăpa de căldurile infernale de afară.

Realizate într-un complex din Snagov, filmările pentru noile clipuri de vară de la Prima au început dis-de-dimineaţa şi s-au încheiat abia seara. Echipa de producţie era formată din aproximativ 50 de persoane, majoritatea bărbaţi. Prea puţin protejate de costumele de baie, fetele au îndurat frigul de la primele ore ale dimineţii, însă s-au aruncat în pisicină mai târziu, fără să se gândească la coafură şi machiaj, spre disperarea regizorului Eduardo Vazquez.

În timp ce fetele se stropeau cu apă, cei din spatele camerelor au rezistat cu stoicism la temperaturi  foarte mari. „Au fost câteva zile frumoase, pentru că întreaga familie Prima TV s-a reunit. Noi prezentăm emisiuni în zile şi locuri diferite, de aceea momentele în care ne întâlnim sunt destul de rare.

Filmările au durat  mult, dar atmosfera a fost atât de plăcută încât nici nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul”, îşi aminteşte Andreea Raicu.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton