Homepage  / Știri

Andreea Raicu a lansat o revistă online care îi poartă numele

Andreea Raicu a lansat o revistă online care îi poartă numele

de Redactia Tvmania

După lansarea DVD-ului Stylepedia şi a aplicaţiei Facebook Stilist Personal, vedeta Prima TV prezintă un nou proiect: www.andreearaicu.ro, o revistă lifestyle online.

Modă, frumuseţe sau sănătate sunt doar câteva dintre subiectele abordate de Andreea şi echipa redacţională. Revista a fost inițial disponibilă doar pentru fanii de pe pagina personală de Facebook a Andreei Raicu.

Cele două lucruri care diferențiază noul website de cele deja existente pe piața on-line românească sunt, pe de o parte, abordarea personalizată a subiectelor – acestea sunt inspirate de experiențele Andreei și ale echipei sale – iar pe de altă parte accentul pe interactivitatea cu publicul cititor.

“Toţi paşii pe care i-am făcut încă de la începuturile carierei m-au condus către această direcţie. www.andreearaicu.ro vorbeşte despre valorile mele pe care le-am câştigat în urma tuturor experienţelor prin care am trecut.(…)Obiectivul nostru este ca această revistă să ajungă în top 10 website-uri de referintă în domeniul lifestyle feminin.”, spune Andreea Raicu, care prezintă în prezent emisiunea „Miss fata de la țară”, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton