Homepage  / Articole

Andreea Raicu are emisiune nouă la Prima!

Andreea Raicu are emisiune nouă la Prima!

de Redactia Tvmania

Andreea Raicu îndeamnă toate mamele de copii talentaţi din România să-i înscrie la noua emisiune marca Prima TV. Preselecţiile pentru primul show în care mamele au un rol important în afirmarea artistică a fiilor lor încep pe 29 ianuarie.

Daca ai un copil talentat care cântă ca nimeni altul, atunci eşti singura care îl poate scoate din anonimat.

“Dă-i o mână de ajutor şi susţine-l în drumul său către glorie. Fii o mamă hotărâtă şi deschide-i calea spre celebritate. Împreună faceţi o echipă imbatabilă!”, îndeamnă echipa de la “M-a făcut mama artist”.

Dacă fiul sau fiica ta are între 13 şi 18 ani şi crezi că are cea mai bună voce din lume,  intră pe [email protected] sau sună la 0753.034.914 şi înscrie-l/o în competiţia care-i poate schimba viaţa. Decizia ta contează în egală măsură ca şi talentul său. Nu ezitaţi să vă prezentaţi împreună cu cel mic la preselecţii.

Andreea Raicu, alături de co-prezentatorul Dan Finţescu, vă aşteaptă în zilele de 29 şi 30 ianuarie, de la ora 10:00, la Euforia Music Hall din Cluj.

Daca sunteţi din Moldova, sunteţi aşteptaţi la preselecţiile din Iaşi pe 2 şi 3 februarie, de la ora 10:00, la club Skye.

În Bucureşti, preselecţiile au loc pe 7 şi 8 februarie, de la ora 10:00, la club Boa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton