Homepage  / Știri

Andreea Raicu dă sfaturi de stil pe Facebook

Andreea Raicu dă sfaturi de stil pe Facebook

de Redactia Tvmania

Bruneta de la Prima a lansat aplicaţia „Andreea Raicu Stilist Personal”, pe pagina personală de Facebook, prin care îşi doreşte să ofere sfaturi pentru o ţinută perfectă tuturor femeilor interesate de modă şi stil.

Andreea Raicu (34 de ani) şi echipa ei de stilişti le vor îndruma individual pe utilizatoarele serviciului către alegerea ţinutei perfecte pentru orice ocazie. Acestea sunt invitate să trimită o fotografie în care să apară îmbrăcate în ţinuta pe care urmează să o poarte, echipa urmând să le dea sugestii pentru ce li s-ar potrivi mai bine.

„Mă bucur foarte mult că am lansat acest proiect, a cărui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. În ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau pe blog. Cunoscuţii şi apropiaţii îmi cer şi ei adesea părerea.

Aşa că m-am gândit să creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de ţinută aleasă. Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit – forma, textura, culoarea sunt cruciale. Un stilist ştie exact ce se potriveşte şi ce nu unui anume tip de siluetă. Cred că toate femeile, indiferent de vârstă şi silueta, merită să arate senzaţional şi merită să afle ce li se potriveşte şi ce nu”, spune Andreea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton