Homepage  / Știri

Andreea Raicu îți spune secretele siluetei perfecte!

Andreea Raicu îți spune secretele siluetei perfecte!

de Redactia Tvmania

Andreea Raicu a lansat „Mănâncă și arată bine!”, primul produs din colecția EEA, o carte care conține peste 100 de rețete care pot fi o inspirație pentru oricine forește să aibă un stil sănătos de alimentație. Volumul este structurat în cinci capitole: Mic dejun, Prânz, Cină, Gustări, Sucuri și Smoothi-uri.

Vedeta tv a recunoscut că a încercat, de-a lungul timpului, „toate dietele posibile, chiar și pe cele extreme”, dar că rezultatele cele mai bune le-a avut abia atunci când a încetat să-și mai interzică anumite plăceri culinare.

„Un rol important îl joacă faptul că nu mă frustrez niciodată; măncând orice îmi doresc, dar am grijă la cantitate și mai ales la calitate”, a spus Andreea. Deși lumea își imaginează că ea mănâncă doar salată, „apropiații au remarcat că mănânc destul de mult și de variat”, iar acesta este și motivul pentru care prezentatoarea Prima TV a hotărât să scrie o carte de nutriție.

Introducerea cărții este semnată de Dr. Anda Avramescu, nutriționistul care o supraveghează pe Andreea Raicu din momentul în care a trecut la un regim vegetarian, iar prefața e scrisă de dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton