Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, reacție surprinzătoare după ce a fost întrebată dacă este însărcinată. „Așa pare”

Andreea Raicu, reacție surprinzătoare după ce a fost întrebată dacă este însărcinată. „Așa pare”
10

de Roxana Mirea,

Recent, Andreea Raicu s-a bucurat de o vacanță în Thailanda și a împărtășit mai multe imagini cu fanii ei de pe rețelele sociale. Însă, una dintre imagini le-a atras atenția în mod special internauților, care au întrebat-o pe Andreea Raicu dacă este însărcinată.

Andreea Raicu, după ce a fost întrebată dacă este însărcinată

Andreea Raicu s-a bucurat de clipe de relaxare într-o vacanță, în Thailanda. Chiar dacă vedeta s-a întors de pe meleagurile străine, amintirile au rămas. Așa se face că aceasta a publicat o serie de imagini, iar una le-a atras atenția în mod special fanilor săi. Internauții au întrebat-o pe Andreea Raicu dacă este însărcinată, iar răspunsul ei a fost surprinzător. Vedeta a spus că nu, însă a precizat că și-ar dori să devină mamă.

Ești însărcinată? Așa pare în această poză”, au întrebat-o fanii pe fosta prezentatoare TV.

Aș vrea eu”, a fost răspunsul Andreei Raicu.

Cu mango sticky rice”, a mai răspuns vedeta, la aceeași întrebare.

andreea-raicu-reactie-surprinzatoare-dupa-ce-a-fost-intrebata-daca-este-insarcinata.-ce-imagine-le-a-dat-de-gandit-fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că visul ei este să rămână însărcinată, iar toată lumea să afle după ce va naște.

Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(…) Poate o să am o burtică foarte mică, precum mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, spunea Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton