Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu și Bursucu, schimb dur de replici în direct. De la ce a pornit totul

Andreea Raicu și Bursucu, schimb dur de replici în direct. De la ce a pornit totul
9

de Roxana Mirea,

Andreea Raicu și Bursucu au avut un schimb dur de replici în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D. Vedeta a vorbit despre despre ultima sa vacanță, din Thailanda. Ea a mărturisit că a decis să renunțe la telefon în tot acest timp, pentru a se bucura cu adevărat de vacanță. Ei bine, la un moment dat, întrebările adresate de Bursucu au început s-o incomodeze pe Andreea Raicu.

Andreea Raicu, în vacanța din Thailanda fără telefon

De curând, Andreea Raicu a plecat în vacanță, în Thailanda, fără telefon. Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, vedeta a vorbit despre experiența pe care a avut-o.

Când iau pauză de la tehnologie am la mine un singur telefon cu o cartelă. Numărul îl ştiu doar două persoane, nu am nici măcar Instagram instalat. În vacanţă, am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon mă opresc din vorbit.

Când stă iubitul cu mine în pat nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon.

După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă efecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta”, a spus Andreea Raicu, la Teo Show, potrivit viva.ro.

Andreea-Raicu-despre-anii-in-care-a-fugit-de-paparazzi-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Schimb dur de replici între Bursucu și Andreea Raicu

La un moment dat, întrebările pe care i le-a adresat Bursucu au început s-o incomodeze pe Andreea Raicu. Acesta a vrut să știe cu cine a fost ea în Maldive. Andreea Raicu l-a atenționat pe coletul lui Teo Trandafir că îi invadează spațiul personal și că să fie atent la ce spune ea, având în vedere că vacanța fusese în Thailanda, nu în Maldive.

Bursucu: „Cu el citești în tot timpul ăsta? Adică, îți arde de citit romane, în cameră? E timp, nu?”

Andreea Raicu: „Ce vrei să știi mai exact?”

Bursucu: „Cu cine ai fost în Maldive?”

Andreea Raicu: „De ce nu ai întrebat așa?

Bursucu: „Știi de ce? Pentru că mie îmi e frică de Andreea Raicu. Odată o apucă nervii și, fiind un nume în televiziunea din România, dacă se ia de tine, nu e bine.”

Andreea Raicu: „Dar de ce să mă iau de tine? Am fost cu nişte prieteni, am avut două camere închiriate! Vezi că te transformi într-un personaj care mă întreabă de fiecare dată acelaşi lucru. Te apropii prea tare. Intri în spaţiul meu personal, ai grijă!”

Bursucu: „Ai suficient loc!”

Raicu: „Eu decid asta, nu tu! Și fii atent. Dacă tu mă întrebi lucruri, e important să fii și atent când eu îți răspund. Eu ți-am spus acum două minute că am fost în Thailanda.”

Bursucu: „Eu am rămas blocat cu Maldive.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton