Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, vacanță de vis în Grecia! Vedeta apare topless într-una dintre fotografiile postate online

Andreea Raicu, vacanță de vis în Grecia! Vedeta apare topless într-una dintre fotografiile postate online
6

de Cătălina Matei,

La cei aproape 45 de ani, pe îi va împlini pe 18 iulie, Andreea Raicu este într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru se vede clar din clee mai recente fotografii postate pe contul său de Instagram. Vedeta se află zilele acestea în Grecia, într-un complex de lux, iar într-una dintre fotografii apare topless, spre încântarea fanilor săi.

Este sezonul vacanțelor, iar vedetele noastre profită din plin și de faptul că restricțiile impuse de pandemia de Covid 19 au fost diminuate considerabil. Iar Andreea Raicu se bucură zilele acestea de o vacanță de vis, în Grecia, după cum se poate observa din cele mai recente postări ale vedetei pe contul său de Instagram.

 În pozele cu pricina, pe lângă priveliștea mirifică, Andreea Raicu și-a etalat și silueta fără cusur.  Astfel, într-una din imagini, fosta prezentatoare apare într-o rochie diafană, de culoare turcoaz. “Cât de frumos poate fi?”, a scris vedeta în dreptul imaginii care a adunat mii de like-uri.

“Aveam nevoie de asta atât de mult… Liniște și mare pentru suflet și corp. Exact ce aveam nevoie după toată nebunia din ultimele luni”, a mai scris Andreea în dreptul fotografiei în care apare topless.

Momentul pe care Andreea Raicu nu îl va uita niciodată

În martie, Andreea Raicu a acceptat invitația lui Horia Brenciu de a fi prezentă în podcastul lui de pe YouTube. Vedeta a vorbit și despre relații, printre altele, pentru că, așa cum era de așteptat, mulți bărbați au curtat-o de-a lungul timpului. În plus, există un moment pe care Andreea Raicu nu îl va uita niciodată și totul are legătură cu o declarație de dragoste pe care a primit-o la o nuntă.

Eu cred că de-a lungul vieții tale ai primit foarte multe declarații de dragoste. Spune-mi care a fost cea mai stângace sau care a fost cea mai frumoasă. Nu trebuie să menționezi cine a făcut-o”, a spus Horia Brenciu.

Cu vorbe sau acțiune? Nu, că dacă zic… știi și de unde e. E foarte greu să fac un top, pentru că am avut parte de mulți oameni creativi în jurul meu. Hai să zic una, că e cea mai ușor de descris. Eram la o nuntă, nu a mea. Știi cum e la nuntă… cea mai importantă femeie de acolo este mireasa. La un moment dat, s-a dus cineva pe scenă să cânte You are wonderful tonight, dar nu miresei… mie! Mi s-a părut foarte frumos”, a povestit fosta prezentatoare TV.

Andreea-Raicu-3-CopieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton