Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea și Cabral Ibacka au amânat petrecerea aniversară a fiului lor. Ce au pățit la tăierea moțului lui Tiago

Andreea și Cabral Ibacka au amânat petrecerea aniversară a fiului lor. Ce au pățit la tăierea moțului lui Tiago
13

de Andra Stana,

Andreea și Cabral Ibacka au trecut recent prin momente dificile. Actrița și vedeta de la Pro TV ar fi vrut să îi organizeze fiului lor, Tiago, o petrecere mare, dar au fost nevoiți să renunțe la toate planurile. Soția lui Cabral le-a explicat fanilor de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat la tăierea moțului fiului ei.

Tiago, băiatul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit un an. Din nefericire, chiar înainte de marea petrecere pe care o plănuiau, cel mic, dar și întreaga familie, au răcit zdravăn. Prin urmare, părinții au ales să îi taie moțul în familie și să amâne marele chef pentru anul viitor.

„De câteva zile ne “distrăm” cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu @namikoibacka, apoi cu @tiagoibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.

1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.

2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.

Andreea și Cabral Ibacka au amânat petrecerea aniversară a fiului lor. Ce au pățit la tăierea moțului lui TiagoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd.”, a spus Andreea Ibacka.

Tăiere de moț cu peripeții pentru Andreea și Cabral Ibacka

După ce au stabilit să îi taie moțul lui Tiago în familie, Andreea și Cabral au realizat că au uitat ce era esențial. După ce invitații plecaseră deja de șase ore de la petrecere, cei doi și-au dat seama că au uitat să-i taie, propriu-zis, moțul lui Tiago.

„Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc…

Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat”, a scris Andreea pe contul de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton