Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsătorie: „Mi-a mâncat tinerețile”

Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsătorie: „Mi-a mâncat tinerețile”
9

de Redactia Tvmania

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de mai bine de 10 ani. S-a scurs deja un deceniu de când cei doi au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, iar relația lor este mai solidă ca oricând. 

Andreea Ibacka și Cabral își trăiesc departe de ochii reflectoarelor povestea de dragoste. Deși se expun în mediul online, cei doi nu oferă mereu detalii despre viața lor privată, însă evenimentele importante au fost mereu anunțate de cei doi, la fel cum s-a întâmplat și cu anunțul celei de-a doua sarcini a actriței. De această dată, Andreea Ibacka a vorbit despre relația cu soțul ei în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars 

„Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

„Am avut o premoniție acum câțiva ani și mă bucur că mi-am ascultat instinctul și faptul că am ajuns la el, la timpul potrivit, a făcut ca lucrurile să decurgă bine ulterior, dar na, a fost o situație-limită. (n.r. – un accident). Nici la noi lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată. Acel moment este memorabil, dar mă bucur că l-am depășit cu bine. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare.”, a mai spus actrița din serialul Adela.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton