Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Tonciu, atac la CRBL, după un conflict la Survivor 2022. „Nu-l pot numi bărbat”

Andreea Tonciu, atac la CRBL, după un conflict la Survivor 2022. „Nu-l pot numi bărbat”
8

de Andra Stana,

Andreea Tonciu și CRBL au ajuns la cuțite în timpul filmărilor pentru „Survivor România” 2022. După o ceartă serioasă, și o serie de înjurături venite din partea artistului, Tonciu îl califică pe acesta drept un „bădăran”.

Andreea Tonciu a fost implicată într-o ceartă serioasă cu CRBL în timpul emisiunii „Survivor România” 2022. După ce s-a întors în România, vedeta a făcut primele declarații despre scandalul pornit în Republica Dominicană. Invitată într-o emisiune TV, bruneta și-a spus părerea despre cântărețul de 43 de ani, scrie spynews.ro.

Reacția radicală a Andreei Tonciu la adresa lui CRBL

Andreea Tonciu a spus recent că CRBL nu poate fi numit bărbat după gesturile pe care le avea la filmările pentru Survivor 2022. Faimoasa și-a amintit că a fost înjurată de CRBL. Ea mai spus că artistul s-ar fi purtat foarte urât cu ea, în timp ce ea ar fi fost la locul ei și nu ar fi căutat ceartă.

„Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat”, a spus ea.

Andreea-Tonciu-atac-la-CRBL-dupa-un-conflict-la-Survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Totodată, Andreea Tonciu a spus, în direct la tv, că ar vrea să știe cum se poartă artistul cu membrii familiei sale. Asta având în vedere că, la Survivor 2022, aproape că ar fi sărit să o bată, după cum a mărturisit ea. Vedeta a precizat că CRBL e ”un bădăran” și că de asemenea are un ”suflet rău”.

”CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, povestea Andreea Tonciu.

Soțul Andreei Tonciu a reacționat

După conflictul dintre Andreea Tonciu și CRBL, soțul vedetei a avut și el o reacție dură în mediul online. Acesta i-a transmis cântărețului că ar trebui să-și arate bărbația cu el, nu cu soția lui. În încercarea de o apăra pe vedetă, Daniel Niculescu a spus că CRBL a fost foarte violent și că s-a comportat urât cu ea în competiție.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton