În a doua săptămână a emisiunii „Cireaşa de pe tort”, Andreea Tonciu, Tili Niculae, Ştefan Stan şi Şerban Copoţ vor intra în competiţie pentru titlul de cea mai bună gazdă.
În a doua săptămână a emisiunii „Cireaşa de pe tort”, Andreea Tonciu, Tili Niculae, Ştefan Stan şi Şerban Copoţ vor intra în competiţie pentru titlul de cea mai bună gazdă.
Ca şi în săptămâna precendentă, cei patru nu au gătit în funcţie de inspiraţia de moment, ci au primit în ziua filmării, o cutie cu trei ingrediente. Cele patru vedete au fost obligate să folosească toate produsele primite în meniul pe care l-au preparat.
Andreea Tonciu a avut în cutie o vânătă, piept de raţă şi vanilie. Tili Niculae a trebuit să folosească ciuperci, pui şi făină, iar Ştefan Stan a pregătit un meniu care includea brânză, dorada şi roşii. Şerban Copoţ n-a avut o sarcină uşoară, având în cutia surpriză: prepeliţe, unt şi ouă.
Aflaţi ce meniuri au pregătit cei patru, cum a comentat Horia Vîrlan prestaţia lor şi dacă s-au simţit bine împreună în această săptămână, de astăzi până duminică, de la 19.30, la Prima TV.