Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, despre motivul pentru care Poliția a apărut la filmări. „Nu știm nici acum cum am filmat scena aia”

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, despre motivul pentru care  Poliția a apărut la filmări. „Nu știm nici acum cum am filmat scena aia”
11

de Andra Stana,

Andreea Vasile, protagonista comediei „Ramon”, a participat marți seara la avanpremiera peliculei. Actrița a venit însoțită de soțul ei, regizorul Tudor Giurgiu, dar și de fiul lor, Alexandru Mihai, în vârstă de numai 3 ani și jumătate. Andreea Vasile a povestit o întâmplare neobișnuită de la filmări. De ce a apărut Poliția în peisaj.

Andreea Vasile, despre rolul din comedie Ramon

Andreea Vasile, care este absolventă de UNATC, a apărut la TV cu mult înainte să își facă debutul în teatru și film. Actrița a participat în prima ediție a reality show-lui Big Brother. Totodată, ea a reușit să ajungă în finala concursului, scrie impact.ro.

În „Ramon”, filmul lui Pavel Bartoș, Andreea Vasile joacă rolul principal.

„E o comedie romantică, spusă cu multă dragoste și cu umor, în același timp. Dacă m-aș gândi, așa, care ar fi provocările, care sunt provocările, de obicei, de fiecare dată, într-un rol. E foarte important să ai toate gândurile și toată energia. Să le ai acolo și prezența de fapt mi se pare că e cea mai importantă calitate a unui actor, să fii prezent!”, a spus actrița.

Cum a fost la filmările pentru Ramon

Având în vedere că vorbim de o comedie, atmosfera de pe platourile de filmare a fost pe măsură.

Cred că nu exista zi de filmare, în care să nu se întâmple ceva. Multe dintre ele s-ar putea să apară într-un making off și mi-ar plăcea foarte tare ca toată lumea să le vadă, pentru că noi ne distram copios, uneori nu puteam să terminăm scena de râs. A fost foarte simpatic”, a mărturisit ea.

Andreea Vasile, protagonista filmului Ramon, despre momentul în care Poliția a apărut la filmăriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De ce a venit Poliția la filmările peliculei „Ramon”

Filmările pentru „Ramon” au avut loc într-o podgorie, dar și în mai multe zone din București, cum ar fi cartierul Tineretului, Centrul Vechi, Teatrul Odeon, Casa Poporului, unele dintre ele fiind programate noaptea:

„Era amuzant că alergam să prindem – mai aveam foarte puține minute – până când se ducea de tot noaptea, venea soarele peste noi. Noi ar fi trebuit să terminăm noaptea respectivă și trebuia să traversăm de la Teatrul Bulandra până la Casa Poporului, iar asta trebuia să se întâmple în câteva minute.

Și am luat ce am putut fiecare: cu biciclete, cu mașini, cu ce s-a putut și am trecut de partea cealaltă. Nu știm nici acum cum am filmat scena aia, dar într-un minut am reușit sus jos, sus jos, am și ajuns cu bine cu toții, venise și Poliția, a fost foarte simpatic!

Poliția venise pentru că noi aveam o mașină de Poliție și nu știau de unde suntem. Și apoi au descoperit că suntem de la o echipă de filmare și era totul în regulă, doar că oamenii ziceau: „Ce-i cu ăștia, ce fac?”. Oamenii au fost foarte prezenți, de altfel”, a mai precizat Andreea Vasile, pentru sursa citată.

Filmul „Ramon” a intrat în cinematografe din 3 februarie, iar din distribuție fac parte actori precum Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Alexandru Ion, dar și Selly și Smiley.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton