Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andrei Aradits a explicat de ce nu o suporta pe Andreea Bălan. Ce se întâmpla la filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

Andrei Aradits a explicat de ce nu o suporta pe Andreea Bălan. Ce se întâmpla la filmările pentru „Te cunosc de undeva!”
5

de Andra Stana,

Andrei Aradits a intrat în echipa de la „Te cunosc de undeva!” în 2012. După o colaborare de 6 ani, actorul a renunțat la locul său de la masa juriului și s-a mutat la Pro TV, unde a jucat în serialul „Vlad”. De curând, îndrăgitul actor a explicat cum s-a înțeles, de fapt, cu Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, în emisiunea difuzată la Antena 1. Ce nu suporta la fosta cântăreața din trupa Andre.

Andrei Aradits a făcut parte din echipa de jurați de la „Te cunosc de undeva!”. În anul 2018, actorul a plecat din emisiune, după ce a acceptat un rol în serialul Vlad, de la Pro TV. Acum, Aradits a dezvăluit că nu s-a înțeles bine cu Andreea Bălan, cel puțin nu la început.

Andrei Aradits a fost invitat recent în podcastul moderat de Jorge, căuia i-a făcut câteva mărturisiri la care nimeni nu se aștepta. De asemenea, Aradits a anunțat că a divorțat de soția sa, Andreea.

Ce relație a fost între Andrei Aradits și Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Andrei Aradits a fost coleg cu Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, cei patru aflându-se timp de mai mulți ani împreună la masa juriului de la „Te cunosc de undeva!”. În 2018, locul lui Aradits a fost ocupat de Cristi Iacob.

Invitat în podcastul Vorba lu’Jorge, Andrei Aradits a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu foștii săi colegi din echipa „Te cunosc de undeva!”.

andrei-aradits-a-explicat-de-ce-nu-o-suporta-pe-andreea-balan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Onestitatea ei ușor frustră și sociopată îmi place la nebunie”

Actorul a declarat că, inițial, nu a plăcut-o pe Andreea Bălan, iar sentimentul era reciproc. Cu toate acestea, Aradits a mărturisit care sunt calitățile pe care le apreciază la fosta lui colegă.

Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine. Până când am găsit poziția din care am privit-o și am zis ok, stai puțin. Dar ce îți place, de fapt, la ea, pentru că sunt multe lucruri care îmi plac la ea. Determinarea ei îmi place, puterea ei de muncă, pe bune vorbesc. Sunt lucruri pe care le admir la Andreea Bălan. Sunt lucruri pe care eu nu le am. Onestitatea ei ușor frustră și sociopată îmi place la nebunie”, a declarat actorul, citat de viva.ro.

„Mi se pare foarte pragmatic și foarte onest”

Andrei Aradits a povestit, în podcastul lui Jorge, cum a reușit cântăreața să îl facă să își schimbe părerea despre ea.

La un moment zicea, „Hai, Aradits să facem o poză”. „Bă, dar lasă-mă în pace, fă și tu poze cu Temișan”.Nu că el e prea înalt și la tine îmi convine că tu pari inteligent. Mie imi iese pe plus”.

Și are dreptate, mi se pare foarte pragmatic și foarte onest acest tip de relație. Că nu a încercat să mi-o dea pe sub mână. Mi-a zis foarte clar, pe față”, a mai spus Andrei Aradits.

Totodată, Aradits a dezvăluit că are o relație frumoasă atât cu Aurelian Temișan și Ozana Barabancea.

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de mariaj

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au divorțat, după o căsnicie de 17 ani. Actorul a declarat că el și Andreea au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.

Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton