Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Aradits, despre cum reușește să se descurce cu banii după divorț. Ce viitor își dorește pentru fiul său

Andrei Aradits, despre cum reușește să se descurce cu banii după divorț. Ce viitor își dorește pentru fiul său
9

de Roxana Mirea,

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au divorțat, după o căsnicie de 17 ani. Actorul a vorbit recent despre acest subiect și a mărturisit că întreaga lui atenție se îndreaptă spre fiul lui și al fostei partenere. De asemenea, Andrei Aradits a oferit câteva detalii și despre cum se descurcă cu banii.

Ce își dorește Andrei Aradits pentru fiul lui

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au divorțat, după o căsnicie de 17 ani. Actorul a declarat în podcast-ul „Vorba lui Jorge”, de pe YouTube, că el și Andreea au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

De asemenea, actorul a mărturisit că a rămas alături de fiul său, Eric. Adolescentul se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat și încearcă să găsească o facultate potrivită pentru el. De cealaltă parte, Andreea este în India de aproape șase luni de zile, unde face și yoga.

Andrei Aradits și-ar dori ca fiul lui să studieze în străinătate, chiar dacă costurile sunt mai mari.

Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile ce profil de afară sunt în limbile specifice. Și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a spus actorul, potrivit fanatik.ro.

Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după ce actorul a anunțat divorțulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț

Pe de altă parte, Andrei Aradits a vorbit și despre resursele financiare. Actorul susține că a intrat în rezerve. Totuși, nu se plânge deloc și speră ca fiul său să învețe cum să se descurce și singur. Andrei Aradits și-ar dori ca Eric, odată cu facultatea, să învețe cum să se gestioneze de unul singur pentru că asta l-ar ajuta pe viitor.

Te descurci cu banii de unul singur?”, l-a întrebat Jorge pe actor.

Am intrat în rezerve, dar, da. Ideal ar fi, și eu îmi doresc să facă facultatea afară (…) Mi se pare foarte important pentru el să aibă o perioadă în care va trebui să se gestioneze de unul singur. Indiferent ce informații va primi de la facultatea aceea.

Să stai undeva, să devii independent, să trebuiască să îți gătești singur, să ai nevoie de mai mulți bani și să te angajezi, habar nu am”, a răspuns Andrei Aradits.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton