Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Andrei Aradits („Te cunosc de undeva!”) e mare fan „Breaking Bad”

INTERVIUL ALTFEL. Andrei Aradits („Te cunosc de undeva!”) e mare fan „Breaking Bad”

de Redactia Tvmania

Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva!” (care începe la Antena 1 sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30) ne-a povestit că cel mai bun prieten al său e actorul Şerban Pavlu (din viitorul serial HBO „Umbre”) şi că nu-i plac maşinile (conduce un Tico).

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „un individ într-o emisiune pe Discovery, care-şi făcuse o coadă de peşte şi atingea 10km/h înot!”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „ceva pe Paprika”, pentru că… „,tocmai mă gândeam ce aiureală să gătesc.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „James May din «Top Gear»”, pentru că… „îmi place personajul anti-erou pe care l-a inventat. E total opus rețetei clasice de prezentator TV.”

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „serialul «House of Cards»”, pentru că… „este primul serial produs on-line. Probabil că acesta este viitorul serialelor de ficțiune.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „«Godzilla». Știam la ce mă duc, monștri, acțiune, 3D, efecte și explozii… Da’ chiar să mă plictisească bătălia finală, nu m-am așteptat… până și pe Eric (băiatul său de 9 ani – n.r.) l-a plictisit. Fără niciun bun simț narativ.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Chateaubriand. Rețeta fripturii.”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „DaVinci Learning. Deși îl cert pe Eric când se uită prea mult la TV, mă trezesc și eu de multe ori hipnotizat de emisiunile pentru copii.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Un BMW în trafic, care m-a lăsat să intru de pe o străduță în fața lui, deși eu conduc un Tico. Era să leșin!”

Ce te ţine treaz noaptea? „Eric!! I-a intrat în cap că e cool să stai până noaptea târziu și ne luptăm să-l băgăm în pat.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii… „m-aș muta în Grecia și aș rămâne pe malul Mediteranei toată viața.”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „posibilitatea redescoperirii personale, în funcție de proiect. Te trezești că faci lucruri pe care nu credeai că poți să le faci.”

Cel mai mult îi respecţi în TV pe.. „realizatorii «Top Gear»”, pentru că… „e emisiunea mea preferată, fără să-mi placă mașinile. Pur și simplu modul de adresare, tonul, relaxarea cu care se face publicitate mi se par inteligente.”

Cel mai bun prieten al tău este… „Șerban Pavlu” şi l-ai cunoscut în… „pe vremea când eram angajat la Bulandra și am făcut multe aiureli împreună. Chiar… Nu ne-am văzut de mult. O să-l sun!”

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este… „«Breaking Bad»”, pentru că… „m-a surprins, deși de obicei reușesc să anticipez poveștile și rezolvările situațiilor.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Heisenberg” (din „Breaking Bad”), pentru că… „Bryan Cranston a făcut un rol atât de complex, fermecător, schizofrenic, vulnerabil, dement, uman… sunt profund invidios.”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „ţigara electronică. Am un viciu, îmi pare rău.”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau… „«Pantera roz»”, pentru că… „îmi plac tema muzicală și umorul sec.”

Ai cont pe Facebook, pentru că… „pur și simplu… așa cum am cuptor cu microunde. Uneori îl folosesc, alteori nu.”

Trei lucuri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „trei cărți.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „ştiu și eu… Nu m-am gândit. De nouă ani, noi suntem trei.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „din salariu n-am cumpărat mare lucru. Cred că i-am cheltuit înainte să ajung acasă. Dar cu banii din prima reclamă i-am luat mamei o mașină de spălat.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „habar n-am. Probabil m-aș uita pe oferte să văd de ce ar fi nevoie.”

Porecla ta în adolescenţă era… „n-aveam poreclă. Chiar eram frustrat din cauza asta, da’ când se scrie Aradits și se citește Orodici, cine naiba s-ar mai obosi să te poreclească?”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Peter Sellers. Lui i-aș fi dat. Un actor minunat. Nimeni nu m-a făcut să râd așa tare ca inspectorul Clouseau sau indianul Hrundi V. Bakshi din «Petrecerea».”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „o glumă bună are farmec spusă. Când o citești, e ca și cum te-ai uita la Dexter dublat în poloneză, n-are haz.”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«Maestrul și Margareta», a lui Bulgakov.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton