Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andrei Aradits, schimbare majoră după anunțul divorțului. Ce decizie a luat actorul

Andrei Aradits, schimbare majoră după anunțul divorțului. Ce decizie a luat actorul
9

de Andra Stana,

Andrei Aradits a stârnit un val de reacții după ce a anunțat că divorțează de soția lui, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Acum, s-a aflat că actorul a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa.

Andrei Aradits se alătură distribuției „Lia”, de la Antena 1. Prima imagine din serial

Divorțul lui Andrei Aradits (49 de ani) de soția lui, Andreea, după un mariaj de aproape 20 de ani, a ajuns zilele acestea subiect principal în presă. După ce viața sa privată a fost în prim-plan, acum actorul e gata să-și surprindă fanii cu noua veste. Mai precis, fostul actor din „Vlad” a fost cooptat în echipa serialului „Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1. Potrivit click.ro, acesta ar fi primit un rol important în poveste, cea care a avut încredere deplină în el fiind producătoarea Ruxandra Ion.

Andrei Aradits prima imagine din serialul Lia sotia sotului meu Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În „Vlad”, Andrei Aradits a interpretat un personaj negativ. Totodată, anterior, el a colaborat cu un mare lanț de magazine, dar și-a oferit și vocea pentru show-ul „Mâncare pe care”, mai scrie sursa citată.

Andrei Aradits nu se află la prima colaborare cu cei de la Antena 1. Ani de zile, el a fost jurat la „Te cunosc de undeva!”, înainte să părăsească show-ul, în 2018. Acum, Aradits a fost solicitat din nou de producătoarea Ruxandra Ion, de data aceasta pentru a juca rolul unui mafiot care iese din pușcărie și vrea să se răzbune pe Petru Vornicu (personaj interpretat de Ştefan Floroaica) și pe familia acestuia, în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Alături de Ruxandra Ion, Aradits a mai lucrat la mai multe proiecte, cum ar fi serialele „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”, ambele pentru Acasă TV. Mai apoi, cei doi au colaborat și la „O grămadă de caramele”, la Happy Channel.

A debutat în seriale tv acum mai bine de 20 de ani

Andrei Aradits și-a făcut debutul în seriale la Prima TV, unde a jucat în producția „În familie”. Apoi, el a jucat în „Efect 30”. În anul 2019, el a putut fi urmărit în „Vlad”, serial difuzat de Pro TV, unde i-a avut colegi de distribuție pe Adrian Nartea și pe Olimpia Melinte.

Înainte de a-și face debutul în serialul „În familie”, din grila Prima TV, în 2002, acolo unde și-a cunoscut și fosta soție, Aradits a jucat în două episoade din „Vertiges”, în 1999, mai scrie sursa citată.

În ceea ce privește filmele, cel mai recent proiect al lui Andrei Aradits este „Dirijorul tăcerilor”, lansat în 2021.

Sursa foto: arhivă TVmania, Instagram, captură Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton