Homepage  / Știri / Televiziune

Andrei Cojocaru este câștigătorul sezonului 5, „iUmor”

Andrei Cojocaru este câștigătorul sezonului 5, „iUmor”

de Redactia Tvmania

Marea finală a celui de-al cincilea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20.01 și 01.28, la Antena 1, a fost prima în preferințele românilor!

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 24.6 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 4.9 puncte de rating şi 17.3 % cotă de piaţă. 

Și la nivelul publicului urban, marea finală ”iUmor” a fost preferată, cu o audiență medie de 5.5 puncte de rating și 16.3 cotă de piață, în timp ce pe locul secund s-a clasat tot Pro Tv, cu o medie de 3.9 puncte de rating și 11.4% cotă de piață.  

La nivel național, ”iUmor” s-a dovedit din nou preferatul telespectatorilor, cu o audiență medie de 4.9 puncte de rating și 14.4% cotă de piață, în timp ce a doua poziție a fost ocupată de Kanal D cu o audiență medie de 4.8 puncte de rating și 14% cotă de piață. La nivel național, Pro Tv s-a clasat pe cea de-a treia poziție cu 4.2 puncte de rating și 12.2% cotă de piață.

În minutul de aur, 22.55, aproape 1,7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!  

Marele câștigător ”iUmor” din acest sezon are doar 18 ani și a fost preferatul juraților, dar și al telespectatorilor! Andrei Cojocaru, ultimul concurent al serii, a intrat pe scenă cu același entuziasm care i-a cucerit pe cei trei jurați în etapa audițiilor. ”Știe să scrie și dă dovadă de foarte mult talent”, a apreciat Cheloo prestația lui Andrei. Mai mult, acesta a reușit să atragă și atenția celorlalți finaliști, care au avut emoții bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru. Trei voturi fără emoții a reușit însă să obțină Andrei Cojocaru, dar și toate laudele celor prezenți. ”Mi se pare că textul acesta a fost mai amuzant decât tot ce am auzit în ultimele ore”, a spus Cheloo. Telespectatorii au fost cei care au decis că Andrei are toate calitățile pentru a merita marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

Seara marii finale a celui de-al cincilea sezon ”iUmor” a fost deschisă în ordinea tragerii la sorți, de Irinel și Diana, cei doi actori din Ploiești, care i-au uimit de fiecare dată pe jurați cu scenetele lor. Din păcate, succesul lor nu s-a repetat și în marea finală. ”Avem un nume pentru numărul vostru: lacrimi și jale la iUmor! A fost o scenetă seacă, de categorie B”, a spus Cheloo, iar Irinel și Diana au primit trei voturi negative.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton