Homepage  / Articole

Andrei Duban şi Ingrid Bişu fac matinalul Kanal D

Andrei Duban şi Ingrid Bişu fac matinalul Kanal D

de Redactia Tvmania

Începând de luni, 7 martie, de la 7.30, Andrei Duban şi Ingrid Bişu îi invită pe telespectatori să-şi petreacă dimineţile împreună, în noul matinal de la Kanal D, „Cafeaua de dimineaţă”.

Cu un format care presupune informaţii succinte şi relevante, reporteri care iau pulsul oraşului din „stradă” şi rubrici menite să aducă buna dispozitie, „Cafeaua de dimineaţă” este matinalul perfect pentru persoanele active, informează comunicatul de presă al postului Kanal D.

„La le vom aduce telespectatorilor informaţii utile şi importante şi, totodată, sper ca fiecare dimineaţă alături de noi să anunţe o zi minunată”, mărturiseşte Ingrid Bişu, moderatoarea show-ului.

Aceasta are 23 de ani, este o tânără actriţă care a jucat în serialul „17”, în sitcom-ul „Nimeni nu-i perfect”, precum şi printr-o serie de apariţii publicitare.

Matinalul de la Kanal D, „Cafeaua de dimineaţă”, va fi difuzat în direct, de luni până vineri, în intervalul 7.30 – 9.30.

„Îmi doresc de la această emisiune ca oamenii să iasă din casă cu zâmbetul pe buze. Vom încerca să le aducem o stare bună, să îi facem să privească viaţa un pic mai relaxaţi şi sper să le intre în obişnuinţă să-şi bea cafeaua, ceaiul sau sucul de dimineaţă alături de noi, în fiecare zi”, spune Andrei Duban, partea masculină a cuplului de prezentatori ai emisiunii.

Gazdele noului show de la Kanal D, Andrei Duban şi Ingrid Bişu, au fost selectaţi în urma unui casting care a durat mai multe luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton