Homepage  / Știri

Andrei Leonte, AMI şi trupa Heaven vin diseară la „Vara pe val”

Andrei Leonte, AMI şi trupa Heaven vin diseară la "Vara pe val"

de Redactia Tvmania

De la ora 22.00, la "Vara pe val", emisiune difuzată pe TVR 1, Andrei Leonte (foto), finalist la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, face o mărturisire care va da fiori fetelor: „ Te iubesc cât 2”. AMI, artista cu milioane de vizualizări pe YouTube, vine pentru a doua oară să susţină echipa TVR 1, iar fetele de la trupa Heaven aduc „Good Times”, videoclipul lor lansat chiar în această vară.

Echipa TVR 2 mizează în continuare pe vânzările de la bar, capitol la care a stat mai bine decât contracandidaţii de la TVR 1, la sfârşitul săptămânii trecute. Pentru a-şi întări acest atu, Emil Mitrache vine cu propunerea organizării unui concurs de miss pe plajă. În ediţia „Vara pe val” de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 află cum va fi făcută selecţia şi care va fi premiul câştigătoarei.

Seara de marţi la TVR 2 aduce telespectatorilor cântec, joc şi voie bună. De la ora 23.00, Adrian Enache este gazda serii de folclor, care aduce la „Vara pe val” muzică populară interpretată de artişti din mai multe zone ale ţării: Gheorghiţa Nicolae vine cu cântecul oltenilor din Romanaţi, Ion Dragan reprezintă zona Gorjului, Mihaela Nechita aduce folclor moldovenesc, iar Elena Ionescu Cojocaru încântă localnicii cu muzica Dobrogei. Acestora li se alătură Ansamblul Muntenia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton