Homepage  / Articole

Andrei Roşu începe, de azi, aventura în „Pariu cu viaţa”

Andrei Roşu începe, de azi, aventura în „Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

Începând cu episodul de luni, 15 octombrie, Andrei Roşu se alătură distribuţiei "Pariu cu viaţa". Tot începând de azi, Adrian Titieni va interpreta rolul unui personaj cheie pentru acţiunea serialului de la Pro TV. Atât el, cât şi Andrei vor fi de partea dreptăţii şi îi vor pune la zid pe cei care încalcă legea.

Cunoscut datorită rolurilor din „Războiul Sexelor”, „Regina” şi „State de România”, Andrei Roşu se întoarce la tv în „Pariu cu viaţa”. Despre revenire, tânărul actor a declarat că „e ca şi cum ţi-ai reîntâlni vechi prieteni după ani”.

„De fiecare dată o să-mi facă plăcere să lucrez cu această echipă. Adrian Titieni mi-a fost profesor în şcoală, este un om pe care îl admir foarte mult, are o forţă interioară şi în acelaşi timp te ajută să te simţi confortabil când joci cu el”, a spus Andrei.

În noul său serial, Andrei îi va da viaţă lui George, care „interacţionează cu toată lumea, fiind omul de legătură dintre băieţii răi şi băieţii buni. Este un justiţiar misterior, cameleonic, încearcă să îi salveze pe toţi, deşi aparent pare băiat rău. Este un tânăr ofiţer de securitate. Modern, bine antrenat, atipic. Erou”, a mai adăugat Andrei Roşu.

Adrian Titieni

Adrian Titieni, onorat că joacă în „Pariu cu viaţa”

Adrian Titieni a primit cu bucurie propunerea de a juca în serialul de la Pro.

„Sunt onorat că s-au gândit să mă distribuie în acest serial, unde voi interpreta rolul unui colonel atipic din cadrul unor servicii secrete. Am colaborat foarte bine cu Andrei Roşu, dat fiind faptul că ne cunoaştem din şcoală, de asemenea şi cu regizorul Alex Fotea, alături de care am filmat”, a spus Adrian Titieni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton